top of page
  • Фото автораСКЗ24

Каталог обладнання приватних бункерів та захищених кімнат

Оновлено: 18 січ.

Обладнання для приватних бункерів

Ми підготували спеціальне видання каталогу обладнання для невеликих бомбосховищ та захищених кімнат. Якщо ви замовляєте, проектуєте або будуєте приватне бомбосховище (приватний бункер, захищену кімнату тощо), вам може бути цікавою наша пропозиція. Обирайте та замовляйте обладнання приватних бункерів у нас.


Системи життєзабезпечення

В каталозі представлені фільтровентиляційні установки та система регенерації повітря. Рішення для бункерів від 4-6 до 30 і більше осіб.


Противибуховий захист

В каталозі прелставлені захисно-герметичні двері та люки, які захистять від приникнення вибухової хвилі всередину бункера.

Такі двері та люки залишаються герметичними навіть після впливу сильної вибухової хвилі.

Захист від вибухової хвилі отворів для входу та виходу повітря забезпечують противибухові клапани. Клапан на вході повітря виконує функцію попереднього очищення повітря, він є постійно відчиненим. Клапан на виході забезпечує створення підпору і вихід надлишкового тиску, він є постійно зачиненим.


Детектори, вимірювальні прилади та газоаналізатори

Підвищити надійність захисної споруди можна за допомогою додаткового обладнання приватних бункерів. Детектори газів допоможуть контролювати стан внутрішнього повітря, щоб можна було вчасно вмикати чи вимикати спеціальне обладнання систем життєзабезпечення. Це допоможе зберегти ресурс витратних матеріалів та подовжити автономність перебування в бункері.


Надсилайте запит в довільній формі, щоб отримати свій примірник електронного каталогу.



Каталог обладнання для захисних споруд 01.2024
.pdf
Download PDF • 16.75MB

193 перегляди0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page